Pandèmia: mai més morts evitables!

El proper dissabte 20 de juny, ens concentrem a Sant Jaume a les 12h per seguir reivindicant el què sempre hem reivindicat, i que ara la pandèmia ha fet més evident: Mai més morts evitables! Mai més negoci amb la Sanitat!

pandemia

La crisi del coronavirus ha destapat la situació del sistema sanitari en l’estat espanyol i a Catalunya. Anys de privatitzacions, mercantilitzacions i profundes retallades s’han plasmat en l’espectacle d’aquestes setmanes: Atenció Primària sense mitjans ni recursos suficients per a contenir la pandèmia, hospitals col·lapsats amb pacients per terra, professionals obligats a decidir a qui intentaven salvar la vida per falta de respiradors, residències de gent gran en les quals els infectats i les morts sense atenció han estat la tònica general, centres de minusvàlids psíquics, presons i CETI, dels quals ni es parla.

pandemia

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Convocatòria i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *