3er Taller contra l’Exclusió Implícita

cartell_3er_taller_exclusio_implicitaDiumenge 22 de novembre a les 10h
al Casal de Barri Pou de la Figuera (Sant Pere més Baix, 70)

Quan Jo Sí Sanitat Universal vam començar a treballar contra l’exclusió implícita, vam organitzar dos tallers on s’hi va convidar a les companyes i companys de diferents col·lectius per aprendre de la seva experiència, ja que moltes ja lluitaven des de feia temps contra les llistes d’espera, les derivacions i els copagaments. Fou en aquests tallers, i després de compartir experiències, que vàrem decidir coordinar les eines de treball.

Hem estat treballant sobre les eines de lluita i de discurs sempre des de la diversitat, la descentralització i l’autonomia de cada col·lectiu, i fem una proposta de reclamació unificada en la que hem recollit i aprofitat tot el que ja funcionava. Busquem coordinar eines, tot mantenint la identitat de les lluites; per nosaltres és fonamental que els col·lectius segueixin treballant de manera descentralitzada per garantir la riquesa de les lluites.

Convidem doncs a totes les persones que lluiten per la nostra sanitat, a una nova reunió de treball per presentar la proposta completa i així discutir-la i enriquir-la conjuntament. El benefici d’aquest intent d’estratègia comuna és el més important, perquè ens ajudarà a ser més visibles i així poder arribar cada dia a més gent.

Serà el diumenge 22 de novembre al Casal del Pou de la Figuera a les 10h del matí. Us hi esperem a tots i a totes, per animar-nos a continuar lluitant, de forma més efectiva, per una Sanitat de Totes i per a Totes les persones, és a dir, per una Sanitat 100% Pública, Universal i de Qualitat.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Convocatòria i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *