Acampada a l’Hospital del Mar

IMG-20160710-WA0000_resized
El Departament de Salut segueix endavant amb els seus plans privatitzadors de la sanitat pública, a través del seu instrument favorit i que ho fa possible: el consorci i els seus estatuts. El mes passat vàrem interceptar uns nous estatuts destinats al Consorci Parc Salut Mar que el CatSalut volia aprovar amb caràcter extraordinari.

Aquest Consorci, ha estat assenyalat per la Sindicatura de Comptes per les seves nombroses irregularitats en la gestió. També es caracteritza per les pèssimes condicions laborals de les treballadores i per les múltiples deficiències en l’atenció a causa de la disminució i les retallades de recursos.

La Gerent és una de les lobbistes millor pagades del sistema i actua com a sicària reprimint a les treballadores però, també a les veïnes que estan cada dimecres a la porta recollint reclamacions i signatures.

Per tots aquest motiu, la coordinadora d’usuàries, treballadores i veïnes convoca a una Concentració/Acampada a l’Hospital del Mar per als dies 16 i 17 de juliol. Marxarem totes juntes el dia 16 a les 10h del matí des de l’AVV L’Òstia (carrer Cermeño, 7).

Us hi esperem a totes i a tots!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Convocatòria i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *