25ª Trobada de Grups d’Acompanyament

Diumenge, 18 de desembre a les 10h
a l’Espai Social del Gòtic “La Negreta” (Nou de Sant Francesc, 21)

S’acaba l’any. I tots els compromisos que han pres els hospitals i el CatSalut de deixar de facturar les urgències s’estan incomplint. En les darreres setmanes hem constatat casos de facturacions il·legals i hem pogut comprovar un complet desconeixement de la normativa per part de qui decideix si s’ha de facturar o no.

Al damunt, la negació de l’empadronament segueix sent una trava inadmissible per accedir a l’assistència sanitària. Hem de prendre mesures.

Per altra banda, la feina engegada en defensa de l’Atenció Primària comença a donar els seus fruits. Tenim materials per fer difusió i es comencen a organitzar actes de conscienciació. Ara toca dissenyar accions.

Ens trobarem aquest proper diumenge a la 25ª Trobada de Grups d’Acompanyament per parlar-ne. Serà a l’Espai Social del Gòtic “La Negreta”, com sempre a les 10h. Recordeu ser puntuals i portar alguna coseta per esmorzar i agafar forces.

No hi falteu!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Convocatòria i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *