Sanitat Universal al Parlament

Arriba la Sanitat Universal al Parlament. El passat 30 de novembre, el ple del Parlament va aprovar iniciar el tràmit urgent del Projecte de Llei d’Universalització de l’Assistència Sanitària. Podeu veure el vídeo del debat parlamentari amb les intervencions del Conseller de Salut i dels diferents Grups Parlamentaris.

El Partit Popular va presentar una esmena a la totalitat que va ser rebutjada en la votació per la resta de Grups Parlamentaris. Per tant, s’inicia un procés de compareixences i reformulació del projecte de llei, via urgent, que culminarà en aprovació de la futura llei.

La PASUCat considera que aquest projecte presenta importants limitacions que impedeixen la consecució d’una veritable Sanitat Universal a Catalunya, i per això el passat dia 17 de juny va presentar les al·legacions pertinents.

sanitat universal al parlamentAquestes al·legacions no van ser acceptades pel Departament de Salut a l’hora de formular aquest projecte de llei, per la qual cosa des de la Plataforma s’ha decidit sol·licitar una reunió amb els Grups Parlamentaris per tornar-les a presentar i intentar que portin al Parlament la veu de qui sofreix l’exclusió sanitària a Catalunya i la de les persones que ens preocupem per la salut i la vida de tothom.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *